TETRA Bactozym 10 kapselia bakteerijauhe

Tuotekoodi: 1220
9.50 €

Kuvaus

Bactozym Tetra Bactozym on Tetra-tutkimuksen uusi kehite. Kätevä gelatiinikapseli vaikuttaa puhtaasti biologisesti ja se vaikutus on kaksitahoinen. Ensiksi Tetra Bactozym lataa veden entsyymeillä ja edistää siten näkyvien jätteiden hajotusta. Veden kuormitus vähenee, veden laatu paranee - vesi tulee kristallin kirkkaaksi.

Toiseksi Tetra Bactozym sisältää kasveista saatuja kolloideja. Nämä kolloidit peittävät suodatinmateriaalin ja kaikki muut bakteereiden kiinnitysalustaksi sopivat pinnat biokalvolla. Tämä luo ihanteellisen ravintoalustan bakteerikasvustojen kehittymiselle ja lisääntymiselle - nitriitin hajotus akvaariossa tehostuu merkittävästi. Entsyymitiivisteen ja bakteeriaktivoijan yhteisvaikutuksesta käynnistyy typpiyhdisteiden hajotus olennaisesti nopeammin. Vastaperustettuun akvaarioon voidaan tuoda ensimmäiset kalat jo 24 tunnin kuluttua, kun käytetään Tetra Bactozymiä.

TETRA Bactozym 10 kapselia bakteerijauhe

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana


Yksityiskohdat

Tetra Bactozymin ja Tetra AquaSafen yhdistelmä mahdollistaa myös kypsyneessä akvaariossa täydellisen veden käsittelyn ihanteellisen elinympäristön luomiseksi kaloille. Jokaisen vedenvaihdon, suodattimen puhdistuksen ja lääkityksen yhteydessä tuhoutuu vääjäämättä osa hyödyllisistä bakteerikasvustoista. Tetra Bactozym tasoittaa bakteerihävikkiä ja huolehtii siten kaksoisvaikutuksensa avulla jatkuvasti biologisesti aktiivisesta vedestä. Ruoantähteiden, kuolleiden kasvinosien ja kalojen ulosteiden hajotus paranee, nitriitin hajotus tehostuu. Sitä paitsi osittaisessa vedenvaihdossa akvaarion vesi kuormittuu aggressiivisesta kloorista ja myrkyllisistä raskasmetalleista, joita vesijohtovedet yleensä sisältävät.

Tetra AquaSafe sitoo vesijohtoveden haitalliset raskasmetallit ja neutraloi aggressiivisen kloorin. Siten vesijohtovedestä tulee muutamassa sekunnissa hyvää akvaariovettä. Lisäksi AquaSafe suojaa kalojen herkän limakalvon. Tetra AquaSafe ja Tetra Bactozym - ihanteellinen yhdistelmä täydelliseen veden käsittelyyn.

  • annosteluohje Uusi akvaario: 2 kapselia 100 vesilitraan veteen ja suodattimeen
  • osittainen vedenvaihto: Yksi kapseli 100 vesilitraan suoraan veteen
  • suodattimen puhdistus: Yksi kapseli 100 vesilitraan sirotellaan suodattimeen
  • käyttö: Irroita kapselin puolikkaat ja sirottele jauhe veteen tai suodattimeen tai tiputa kapseli kokonaisena akvaarioon. Yliannostus ei ole vaarallista

Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista

OASE HeatUp 25

OASE HeatUp 25

19.90 €
SEACHEM Flourish Nitrogen kasviravinne

SEACHEM Flourish Nitrogen kasviravinne

alk. 8.60 €
TETRA Torumin

TETRA Torumin

alk. 5.50 €
HIILIDIOKSIDILEVITIN SICCE CO2 LIFE 1

HIILIDIOKSIDILEVITIN SICCE CO2 LIFE 1

89.00 €