Cimiao Cat Delicious 2 kg

Tuotekoodi: 2876
17.90 €

Kuvaus

Cimiao Delicious on täydellistä ja tasapainoitettua täysravintoa aikuisille kissoille, joilla on erittäin vaativa maku tai ruoansulatusongelmia. Sen erityisen koostumuksen ansiosta, Cimiao Delicious on erittäin sulavaa ja erittäin herkullista, tyydyttäen vaativankin kissan makutarpeet. Oligosakkaridit, kuivahiiva, hyödylliset kuidut ja kasviöljyt ylläpitävät suoliston hyvää toimivuutta ja myös vähentävät karvapallojen esiintymistä. Cimiao Delicious ylläpitää virtsateiden terveyttä kontrolloidulla pH tasolla, edistää hampaiden ja suun terveyttä, vahvistaa luonnollista vastustuskykyä ja auttaa ylläpitämään kissan ihanteellista painoa. Cimiao täysravinnot eivät sisällä vehnää, ohraa, kauraa, eikä huonosti sulavia palkokasveja, kuten hernettä, linssiä tai soijapapua - siksi ne sopivat erinomaisesti myös herkille, allergisille ja herkkämahaisille kissoille.

Cimiao Cat Delicious 2 kg

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana


Yksityiskohdat

Analyysi: Valkuaisaineet 33,00%; Rasvat ja öljyt 22,00%; Kosteus 8,00%; Kuitu 2,10%; Tuhka 6,60%; Kalsium 1,10%; Fosfori 0,90%; Magnesium 0,07%; Tauriini 2400 mg/kg

Valmistusaineet: kuivattu kananliha, riisi, maissi, kananrasva, maissigluteeni, pellavansiemen, eläinvalkuaisuute, kasvikuidut, juurikaskuitu, kuivattu kala, kuivattu kananmuna, kalaöljy, kasviöljy, kuivahiiva, kuivahiiva-uute, FOS (frukto-oligosakkaridit), kaliumkloridi, natriumkloridi, kalsiumsulfaatti, DL-metioniini, L-lysiini, tauriini, natriumfosfaatti, sinkkioksidi, sinkkisulfaatti, kuparioksidi, ferrosulfaatti, ferrokarbonaatti, mangaanisulfaatti, kalsiumjodaatti, kobolttikarbonaatti, natriumseleniitti, luteiini, betakarotiini, vitamiinit (koliini, vitamiini A, vitamiini D3, vitamiini E, vitamiini C, vitamiini PP, pantoteenihappo, vitamiini B2, vitamiini B6, vitamiini B1, vitamiini K3, vitamiini H, foolihappo, vitamiini B12).

Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista

STERILISED AC 2 KG

STERILISED AC 2 KG

25.50 €
ORAL SENSITIVE

ORAL SENSITIVE

22.90 €
Cimiao Cat Delicious 2 kg

Cimiao Cat Delicious 2 kg

17.90 €
Cimiao Cat Hairball 2 kg

Cimiao Cat Hairball 2 kg

17.90 €