Veden- ja kasvien hoito

29 tuote(tta)

Sivut: 1 2
 1. 6.5 BUFFER 160g

  6.5 BUFFER 160g

  18.50 €

  Ph:n vakauttamiseen 6.5 Ph

  Lue lisää...
 2. 8,3 Buffer 160g

 3. EASY-LIFE Profito 500ml

  EASY-LIFE Profito 500ml


  Normaali hinta: 11.90 €

  Tarjoushinta 9.90 €

  Monipuolinen peruslannoite kasviakvaarioihin. Lannoite sisältää mm. rautaa, kaliumia, mangaania ja monia muita hivenaineita kasvien kasvuun. Ei sisällä nitraattia eikä fosfaattia, turvallinen myös sukarapuakvaarioissa.

  Annostelu ja riittoisuus: 10 ml/100 litraa vettä kerran viikossa, 500ml riittää 5000l akvaarivettä.

  Lue lisää...
 4. EASY-LIFE EasyCarbo

  EASY-LIFE EasyCarbo


  8.90 €

  Nestemäinen hiililannoite, soveltuu käytettäväksi joko yksinään tai yhdessä CO2-lisäyksen kanssa parantamaan kasvien kasvua ja hyvinvointia. Sopii erityisesti pienten akvaarioiden ainoaksi hiililannoitteeksi. Ei sisällä nitraattia eikä fosfaattia.

  500 ml riittää 12500 - 50000 litraan vettä annostelusta riippuen. 

  Annostelu:
  Niukkakasvinen akvaario: 1 ml/100 litraa päivittäin
  Normaali määrä kasveja: 2 ml/100 litraa päivittäin
  Runsaskasvinen akvaario: 4 ml/100 litraa päivittäin
   

  Lue lisää...
 5. TETRA Algetten 12 tabl.

  TETRA Algetten 12 tabl.

  9.50 €

  Pitkävaikutteinen levämyrkky makean veden akvaarioon. Levien hävittämiseen kasvittomassa akvaariossa. 

  Lue lisää...
 6. TETRA Algizit 10 tabl.

  TETRA Algizit 10 tabl.

  7.50 €

  Tehokas leväntorjunta-aine, joka sisältää levien kasvua estäviä tehoaineita. Toimii hätäjarruna pahoissa leväongelmissa. Ei värjää vettä.

  Ainoastaan tilapäiskäyttöön, soveltuu vain kasvittomiin makean veden akvaarioihin!

  Lue lisää...
 7. TETRA AlgoStop Depot 12 tabl.

  TETRA AlgoStop Depot 12 tabl.

  11.50 €

  Pitkävaikutteinen tabletti tupsu- ja rihmalevien torjuntaan makean veden akvaariossa.

  Lue lisää...
 8. TETRA Algumin

  TETRA Algumin


  Levän pitkävaikutteinen torjunta-aine makean veden akvaarioihin.

  Lue lisää...
 9. TETRA Aquasafe

  TETRA Aquasafe


  AquaSafe muuttaa vesijohtoveden kala- ja kasviystävälliseksi akvaariovedeksi. Ei vain akvaarion ensitäytön, vaan myös jokaisen osittaisen vedenvaihdon yhteydessä on tuore vesijohtovesi käsiteltävä Tetra AquaSafella. Tetra AquaSafe on kehitetty kansainvälisen juomavesitutkimuksen perusteella. Se sitoo raskasmetallit pysyvästi ja varmasti, neutraloi aggressiivisen kloorin ja suojaa kaloja ennen kaikkea limakalvoja ärsyttäviltä vaikutuksilta, esim. äkillisiltä akvaarion kemiallisten olosuhteiden muutoksilta.

  Tetra AquaSafe suojaa kalojen herkkiä kiduksia muodostamalla niiden ympärille orgaanisten kolloidien kerroksen. Tetra AquaSafen lisäetu: Sen erityinen koostumus tukee Tetra AquaPlant FloraPriden vaikutusta, Osittainen vedenvaihto ja Tetra AquaSafen avulla tapahtuva veden käsittely luovat akvaarioon hyvät vesiolosuhteet, joissa kalasi ja kasvisi viihtyvät.

  Lue lisää...
 10. TETRA Bactozym 10 kapselia bakteerijauhe

  TETRA Bactozym 10 kapselia bakteerijauhe

  9.50 €

  Bactozym Tetra Bactozym on Tetra-tutkimuksen uusi kehite. Kätevä gelatiinikapseli vaikuttaa puhtaasti biologisesti ja se vaikutus on kaksitahoinen. Ensiksi Tetra Bactozym lataa veden entsyymeillä ja edistää siten näkyvien jätteiden hajotusta. Veden kuormitus vähenee, veden laatu paranee - vesi tulee kristallin kirkkaaksi.

  Toiseksi Tetra Bactozym sisältää kasveista saatuja kolloideja. Nämä kolloidit peittävät suodatinmateriaalin ja kaikki muut bakteereiden kiinnitysalustaksi sopivat pinnat biokalvolla. Tämä luo ihanteellisen ravintoalustan bakteerikasvustojen kehittymiselle ja lisääntymiselle - nitriitin hajotus akvaariossa tehostuu merkittävästi. Entsyymitiivisteen ja bakteeriaktivoijan yhteisvaikutuksesta käynnistyy typpiyhdisteiden hajotus olennaisesti nopeammin. Vastaperustettuun akvaarioon voidaan tuoda ensimmäiset kalat jo 24 tunnin kuluttua, kun käytetään Tetra Bactozymiä.

  Lue lisää...
 11. TETRA CO2 Plus 250ml

  TETRA CO2 Plus 250ml

  11.50 €

  Nestemäinen hiili kasveille, Vapauttaa akvaariossa biologisesti hiilidioksidia kasvien käyttöön. Riittoisuus 2000L.

  Lue lisää...
 12. TETRA COMPLETE Substrate

  TETRA COMPLETE Substrate


  Ravinnepohja hiekan alle, pitkävaikutteinen ja erittäin ravinnepitoinen pohjalannoite. Sisältää mikroravinteita, mineraaleja ja turvetta. Ei sisällä nitraattia tai fosfaattia, joten ei edistä levien kasvua.

  Lue lisää...
 13. TETRA Crypto

  TETRA Crypto


  Kasvilannoitetabletit makeanveden akvaarioihin, sisältää kaikki tärkeät hivenravinteet, kuten raudan ja mangaanin, pitkävaikutteisina yhdisteinä (EDTA). Eri mineraaliravinteet on annosteltu määrällisesti ja laadullisesti akvaarion pohja-oloja ajatellen. Akvaariokasvit ottavat Tetra Crypto-Dünger pohjalannoitteen ravinteet juurillaan. Erinomainen vaikutus kasvien kasvuun yhdessä rauta-teholannoitteen FloraPriden kanssa

  Lue lisää...
 14. TETRA Crystal Water

  TETRA Crystal Water


  Kirkaste veden nopeaan kirkastamiseen kun kyseessä esim. messut tai näyttely, jolloin vesi täytyy saada kirkkaaksi nopeasti. Normaalitilanteessa veden sameuden syy on tärkeätä selvittää ja korjata.

  Crystal Water sisältää mm. epäorgaanisia rauta- ja alumiinisuoloja ja näiden avulla sitoo leijuvat partikkelit raskaammiksi yhdisteiksi, jotka vajoavat pohjaan ja ajautuvat suodattimeen.

  Lue lisää...
 15. TETRA EasyBalance

  TETRA EasyBalance


  Osittainen vedenvaihto ja veden käsittely Oikeaoppinen akvaarionharrastaja pyrkii jäljittelemään luonnon olosuhteita niin tarkkaan kuin mahdollista.Suodatin tosin puhdistaa akvaarioveden, mutta se ei huolehdi tarpeellisesta veden vaihtumisesta.Yksi tärkeimmistä akvaarion hoitotoimista on säännöllinen osittainen vedenvaihto. Siinä likaantunut vesi osittain korvataan raikkaalla vedellä.Osittainen vedenvaihto pitäisi tehdä niin usein kuin mahdollista, aivan kuten luonnossa.Vähintään joka toinen tai kolmas viikko on vaihdettava 20-30 % akvaariovedestä.Parempi on korvata joka viikko 10% akvaariovedestä uudella, käsitellyllä vesijohtovedellä. Säännöllinen osittainen vedenvaihto on tärkeää. Se ehkäisee ongelmia, jotka syntyvät akvaarioveden likaantumisen seurauksena.

  Lue lisää...
 16. TETRA Initial Sticks 300g/375 ml

  TETRA Initial Sticks 300g/375 ml

  15.50 €

  Terveet akvaariokasvit tekevät akvaarion esteettiseksi ja auttavat biologisen tasapainon säilyttämisessä. TETRA lnitial Sticksit muuttavat steriilin pohjasoran hedelmälliseksi kasvualustaksi akvaariokasveillesi.

  • luonnontuote, jossa on humusaineita, orgaanisia rautayhdisteitä ja epäorgaanisia ravinteita
  • toimii ravinnevarastona
  • huolehtii kasvien pitkäaikaisesta raudan saannista
  • takaa nopean ja voimakkaan kasvien kasvun estäen näin levänkasvun akvaariossa kriittisessä aloittamisvaiheessa
  • edistää tärkeiden mikro-organismien hyvinvointia ja kehittymistä pohjasorassa
  • varma ja helppokäyttöinen - samentamatta vettä!
  • lisälannoitus akvaarioon helppoa, vaikka kasvit on istutettu: painat vain muutaman lannoitepuristeen soraan
  Lue lisää...
 17. TETRA PlantaMin (FloraPride)

  TETRA PlantaMin (FloraPride)


  Rautateholannoite, joka tekee kasveista terveitä ja kauniita. TETRA PlantaMin sisältää yhdistelmän mineraaliravinteita ja hivenaineita, jotka vahvistavat kasvien rakennetta. Ei sisällä nitraatteja eikä fosfaatteja, eikä näin ollen kuormita akvaariota haitta-aineilla.

  • sisältää kaikki lehtien kautta imeytyvät ravinneyhdisteet
  • tekee akvaariokasvit vahvemmiksi
  • edistää klorofyllisynteesiä (lehtivihreän muodostumista)
  • takaa välttämättömien hivenaineiden pitkäaikaisen tehon
  Lue lisää...
 18. TETRA PlantaPro 250 ml

  TETRA PlantaPro 250 ml

  17.50 €

  Kattava peruslannoite kasveille, sisältää kasvien tarvitsemia hivenaineita ja vitamiineja kuten kobolttia, rautaa, mangaania, sinkkiä, kaliumia ja B-ryhmän vitamiineja. Ei sisällä nitraattia tai fosfaattia, joten ei edistä levien kasvua.

  Riiittoisuus 2 000 l.

  Lue lisää...
 19. TETRA Torumin

  TETRA Torumin


  Turveuute, käytetään humuspitoisten vesien asukkaille viikottain, vedenvaihdon yhteydessä. Ei käytetä ns. "kovan veden" kaloille kuten miekkapyrstöt, mollyt, kultakalat, malawi-ahvenet eikä meri- tai murtoveteen.

  Lue lisää...
 20. TETRA Vital

  TETRA Vital


  Monivitamiini yleiskunnon ja/tai kutuhalukkuuden nostoon. Ravintolisänä yksipuoliseen ruokavalioon, esim. "nirsoilla" kaloilla.

  Lue lisää...