Ruoat

66 tuote(tta)

Sivut: 1 2 3 4
 1. EXCLUSION Diet Ankka & Peruna

  EXCLUSION Diet Ankka & Peruna

  Normaali hinta: 69.90 €

  Tarjoushinta 64.90 €

  Korkealaatuinen täysravinto ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille, sisältää ankkaa ja perunaa. Tuotteeseen on lisätty Aloe Veraa, rosmariiniuutetta ja E-vitamiinia sekä Omega-3 ja -6. Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

  Lue lisää...
 2. EXCLUSION Diet Kani & Peruna

  EXCLUSION Diet Kani & Peruna

  Normaali hinta: 69.90 €

  Tarjoushinta 64.90 €

  Korkealaatuinen täysravinto ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille, sisältää kania ja perunaa. Tuotteeseen on lisätty Aloe Veraa, rosmariiniuutetta ja E-vitamiinia sekä Omega-3 ja -6. Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

  Lue lisää...
 3. EXCLUSION Diet Peura & Peruna

  EXCLUSION Diet Peura & Peruna

  Normaali hinta: 70.90 €

  Tarjoushinta 65.90 €

  Korkealaatuinen täysravinto ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille, sisältää peuraa ja perunaa. Tuotteeseen on lisätty Aloe Veraa, rosmariiniuutetta ja E-vitamiinia sekä Omega-3 ja -6. Ei sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

  Lue lisää...
 4. GTF Farm Duck & Turkey 10kg

  GTF Farm Duck & Turkey 10kg

  70.00 €

  Golden Eagle Farm Formula on valmistettu tuoreesta ankasta ja kalkkunasta. Ruoka on suunniteltu koirille, jotka tarvitsevat korkeaproteiinista laadukkaista lihoista valmistettua ruokaa. Ruuassa käytetyt ankka ja kalkkuna ovat kasvaneet Englannissa vapaina, ruoka on säilötty luonnollisilla säilöntäaineilla. Ruuan korkea Omega- 3 pitoisuus, joka tukee sydämen, aivojen sekä silmien toimintaa, on peräisin lohiöljystä, josta saadaan myös turkkiin kiiltoa. Ruoka on myös hypo-allergista, sillä se ei sisällä viljoja eikä mitään raaka- aineita joiden epäillään aiheuttavan allergisia reaktioita. Golden Eagle Farm Formula jatkaa Golden Eaglen perinnettä ja filosofiaa puhtaan ja terveellisen ruuan edelläkävijänä.

  Lue lisää...
 5. GTO Ocean Salmon, Trout & Herring 10 kg

  GTO Ocean Salmon, Trout & Herring 10 kg

  72.00 €

  Golden Eagle Ocean Formula on valmistettu tuoreesta lohesta, kirjolohesta ja sillistä. Ruoka on suunniteltu koirille, jotka tarvitsevat korkeaproteiinista, laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa, joka on säilötty luonnollisilla säilöntäaineilla. Ruuan korkea Omega- 3 pitoisuus tukee sydämen, aivojen sekä silmien toimintaa, on peräisin lohiöljystä, josta saadaan myös turkkiin kiiltoa. Ruoka on myös hypo-allergista, sillä se ei sisällä viljoja eikä mitään raaka- aineita, joiden epäillään aiheuttavan allergisia reaktioita. Golden Eagle Ocean Formula jatkaa Golden Eaglen perinnettä ja filosofiaa puhtaan ja terveellisen ruuan edelläkävijänä.

  Lue lisää...
 6. GTW Wild Venison, Herring & Rabbit 10kg

  GTW Wild Venison, Herring & Rabbit 10kg

  79.00 €

  Golden Eagle Wild Formula on valmistettu tuoreesta peurasta, sillistä ja kanista. Ruoka on suunniteltu koirille, jotka tarvitsevat korkeaproteiinista laadukkaista lihoista valmistettua ruokaa. Ruuassa käytetyt peura ja kani ovat kasvaneet Englannissa vapaina, ruoka on säilötty luonnollisilla säilöntäaineilla. Ruuan korkea Omega- 3 pitoisuus, joka tukee sydämen, aivojen sekä silmien toimintaa, on peräisin lohiöljystä, josta saadaan myös turkkiin kiiltoa. Ruoka on myös hypo-allergista, sillä se ei sisällä viljoja eikä mitään raaka- aineita joiden epäillään aiheuttavan allergisia reaktioita. Golden Eagle Wild Formula jatkaa Golden Eaglen perinnettä ja filosofiaa puhtaan ja terveellisen ruuan edelläkävijänä.

  Lue lisää...
 7. Golden Eagle Grainfree Lamb & Sweet potato 12kg

  Golden Eagle Grainfree Lamb & Sweet potato 12kg

  74.90 €

  Laadukas ja erittäin lihapitoinen ruoka kaikille aikuisille koirille. Viljattomuutensa ansiosta ruoka sopii myös vilja-allergiasta kärsiville koirille. Ruoan ainoa proteiinin lähde on lampaan liha (52%).

  Lue lisää...
 8. GE Grainfree Puppy Chicken, Turkey & Salmon 12kg

  GE Grainfree Puppy Chicken, Turkey & Salmon 12kg

  69.90 €

  Laadukas ja erittäin liha- ja kalapitoinen ruoka kaikille pentukoirille. Viljattomuutensa ansiosta ruoka sopii myös vilja-allergiasta kärsiville aikuisille koirille. Ruoan ainoat proteiinin lähteet ovat lohi, kana ja kalkkuna (62%).

  Lue lisää...
 9. GE Grainfree Turkey & Sweet potato 12kg

  GE Grainfree Turkey & Sweet potato 12kg

  74.90 €

  Laadukas ja erittäin lihapitoinen ruoka kaikille aikuisille koirille. Viljattomuutensa ansiosta ruoka sopii myös vilja-allergiasta kärsiville koirille. Ruoan ainoa proteiinin lähde on kalkkunan liha (52%).

  Lue lisää...
 10. GE Naturals Lamb & Rice 12kg

  GE Naturals Lamb & Rice 12kg

  67.90 €

  Laadukas ruoka kaikille aikuisille koirille, ei sisällä vehnää, kananmunaa eikä maitotuotteita. Ruoan ainoa proteiinin lähde on lampaan liha (34%).

  Lue lisää...
 11. GE Naturals Turkey & Rice 12kg

  GE Naturals Turkey & Rice 12kg

  65.90 €

  Laadukas ruoka kaikille aikuisille koirille, ei sisällä vehnää, kananmunaa eikä maitotuotteita. Ruoan ainoa proteiinin lähde on kalkkunan liha (30%).

  Lue lisää...
 12. GE Holistic Chicken 6kg

  GE Holistic Chicken 6kg

  39.00 €

  Golden Eagle Holistic Chicken Formula sopii aikuisille sekä aktiivisille koirille, ja sitä voidaan käyttää myös pieni- ja keskikokoisten rotujen pennuille kahdeksan viikon iästä alkaen. Holistic Chicken sisältää useita lihaproteiinilähteitä takaamaan riittävän ja monipuolisen valkuaisen tarpeen.

  Lue lisää...
 13. GE Holistic Chicken 12kg

  GE Holistic Chicken 12kg

  69.00 €

  Golden Eagle Holistic Chicken Formula sopii aikuisille sekä aktiivisille koirille, ja sitä voidaan käyttää myös pieni- ja keskikokoisten rotujen pennuille kahdeksan viikon iästä alkaen. Holistic Chicken sisältää useita lihaproteiinilähteitä takaamaan riittävän ja monipuolisen valkuaisen tarpeen.

  Lue lisää...
 14. GE Holistic Duck 6kg

  GE Holistic Duck 6kg

  39.00 €

  Golden Eagle Holistic Health Duck with Oatmeal on aikuisille ja pennuille sopiva luonnollinen ja holistinen kuivaruoka, joka sisältää valikoitua korkealaatuista ankanlihaproteiinia ja hiilihydraattienlähteitä, sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.  

  Golden Eagle Holistic Health Duck with Oatmeal ei sisällä vehnää, soijaa eikä maissia.

  Lue lisää...
 15. GE Holistic Duck 12kg

  GE Holistic Duck 12kg

  63.00 €

  Golden Eagle Holistic Health Duck with Oatmeal on aikuisille ja pennuille sopiva luonnollinen ja holistinen kuivaruoka, joka sisältää valikoitua korkealaatuista ankanlihaproteiinia ja hiilihydraattienlähteitä, sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.  

  Golden Eagle Holistic Health Duck with Oatmeal ei sisällä vehnää, soijaa eikä maissia.

  Lue lisää...
 16. GE Holistic L&G Adult 6kg

  GE Holistic L&G Adult 6kg

  43.00 €

  Golden Eagle Holistic Health® Large Breed Adult on suuri- ja jättiläisrotuisten aikuisten koirien luonnollinen ja holistinen täysravinto joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

  Lue lisää...
 17. GE Holistic L&G Adult 12kg

  GE Holistic L&G Adult 12kg

  66.00 €

  Golden Eagle Holistic Health® Large Breed Adult on suuri- ja jättiläisrotuisten aikuisten koirien luonnollinen ja holistinen täysravinto joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

  Lue lisää...
 18. GE Holistic L&G Puppy 6kg

  GE Holistic L&G Puppy 6kg

  39.00 €

  Golden Eagle Holistic Health® Large & Giant Breed Puppy on luonnollinen ja holistinen täysravinto nopeasti kasvaville suuri- ja jättirotuisten koirien pennuille. Ruoka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

  Lue lisää...
 19. GE Holistic L&G Puppy 12kg

  GE Holistic L&G Puppy 12kg

  67.00 €

  Golden Eagle Holistic Health® Large & Giant Breed Puppy on luonnollinen ja holistinen täysravinto nopeasti kasvaville suuri- ja jättirotuisten koirien pennuille. Ruoka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita.

  Lue lisää...
 20. GE Holistic Lamb 6kg

  GE Holistic Lamb 6kg

  38.00 €

  Golden Eagle Holistic Lamb & Rice on aikuisille ja pennuille sopiva kuivaruoka, joka on lisäksi luonnollinen ja holistinen. Sisältää valikoitua korkealaatuista lampaanlihaproteiinia ,hiilihydraattien lähteitä, sekä terveellisiä kasviksia ja hedelmiä – ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. 

  Lue lisää...