Golden Eagle Super Premium

6 tuote(tta)

 1. GE Super Premium Adult 6kg

  GE Super Premium Adult 6kg

  32.90 €

  Golden Eagle Super Premium Adult on aktiivisille aikuisille koirille ja kaikkien rotujen pennuille. Sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Lihapitoisuus yli 40 %.

  Lue lisää...
 2. GE Super Premium Adult 12kg

  GE Super Premium Adult 12kg

  58.90 €

  Golden Eagle Super Premium Adult on aktiivisille aikuisille koirille ja kaikkien rotujen pennuille. Sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Lihapitoisuus yli 40 %.

  Lue lisää...
 3. GE Super Premium Lamb & Rice / L & G Puppy 6kg

  GE Super Premium Lamb & Rice / L & G Puppy 6kg

  29.90 €

  Golden Eagle Super Premium Lamb & Rice / Large & Giant Breed Puppy on aikuisille koirille, sekä suuri- ja jättiläisrotuisten koirien pennuille tarkoitettu täysravinto, joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku -tai väriaineita. Lihapitoisuus on yli 40%.

  Lue lisää...
 4. GE Super Premium Lamb & Rice / L & G Puppy 12kg

  GE Super Premium Lamb & Rice / L & G Puppy 12kg

  54.90 €

  Golden Eagle Super Premium Lamb & Rice / Large & Giant Breed Puppy on aikuisille koirille, sekä suuri- ja jättiläisrotuisten koirien pennuille tarkoitettu täysravinto, joka sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku -tai väriaineita. Lihapitoisuus on yli 40%.

  Lue lisää...
 5. GE Super Premium Performance/Puppy 6kg

  GE Super Premium Performance/Puppy 6kg

  35.90 €

  Golden Eagle Super Premium Performance / Puppy on erittäin aktiivisille aikuisille koirille, sekä kaikkien rotujen pennuille. Sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Kehittää lihaksistoa kun ravintoon kohdistuvat vaatimukset ovat erittäin korkeat, kuten metsästys-, urheilu- ja valjakkokoirille.

  Lue lisää...
 6. GE Super Premium Performance/Puppy 12kg

  GE Super Premium Performance/Puppy 12kg

  64.90 €

  Golden Eagle Super Premium Performance / Puppy on erittäin aktiivisille aikuisille koirille, sekä kaikkien rotujen pennuille. Sisältää valikoituja, korkealaatuisia proteiinien ja hiilihydraattien lähteitä ilman kemiallisia säilöntä-, maku- tai väriaineita. Kehittää lihaksistoa kun ravintoon kohdistuvat vaatimukset ovat erittäin korkeat, kuten metsästys-, urheilu- ja valjakkokoirille.

  Lue lisää...