Siemenseokset

9 tuote(tta)

 1. VOIMARUOKA 1 kg

  VOIMARUOKA 1 kg

  9.50 €

  Hautovien ja poikasia kasvattavien lintujen lisäravinne. Edesauttaa emolintujen jaksamista ja poikasten hyvinvointia. Ruokinta suositusten mukaan!

  Lue lisää...
 2. BELLO undulaatti

  BELLO undulaatti


  Täydennysruoka undulaattien ruokavalioon, voidaan pitää vapaasti tarjolla, raikkaan veden saanti varmistettava. Lisäravintona on hyvä tarjota mm. vihanneksia, hedelmiä, voimaruokaa ja mineraaleja. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. 

  Lue lisää...
 3. BELLO peippo

  BELLO peippo


  Täydennysruoka peippojen ruokavalioon, voidaan pitää vapaasti tarjolla, raikkaan veden saanti varmistettava. Lisäravintona on hyvä tarjota mm. vihanneksia, hedelmiä, voimaruokaa ja mineraaleja. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. 

  Lue lisää...
 4. BELLO kanarianlintu

  BELLO kanarianlintu


  Täydennysruoka kanarianlintujen ruokavalioon, voidaan pitää vapaasti tarjolla, raikkaan veden saanti varmistettava. Lisäravintona on hyvä tarjota mm. vihanneksia, hedelmiä, voimaruokaa ja mineraaleja. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. 

  Lue lisää...
 5. BELLO kyyhky

  BELLO kyyhky


  Täydennysruoka kyyhkyjen ruokavalioon, voidaan pitää vapaasti tarjolla, raikkaan veden saanti varmistettava. Lisäravintona on hyvä tarjota mm. vihanneksia, hedelmiä, voimaruokaa ja mineraaleja. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. 

  Lue lisää...
 6. BELLO papukaija

  BELLO papukaija


  Täydennysruoka papukaijojen ruokavalioon, voidaan pitää vapaasti tarjolla, raikkaan veden saanti varmistettava. Lisäravintona on hyvä tarjota mm. vihanneksia, hedelmiä, voimaruokaa ja mineraaleja. Säilytys kuivassa ja viileässä paikassa. 

  Lue lisää...
 7. VADIGRAN PREMIUM MIX undulaateille 20kg

  VADIGRAN PREMIUM MIX undulaateille 20kg

  43.90 €

  Siemenseos kaikille undulaateille. Ruoan 7 eri siemenestä koostuva sekoitus sisältää optimaalisen määrän herkullisia ja vähärasvaisia siemeniä. Ruoka sisältää myös saffloria takaamaan tyydyttymättömien rasvojen lähteen.

  Lue lisää...
 8. VADIGRAN MIX EXTRA parakiitti

  VADIGRAN MIX EXTRA parakiitti


  Monipuolinen, 14 ainesosasta koostuva siemenseos parakiiteille. Ruoan matalan rasvapitoisuuden ansiosta soveltuu kaikille parakiiteille.

  Lue lisää...
 9. VADIGRAN TROPICAL MIX papukaija fruit/nut

  VADIGRAN TROPICAL MIX papukaija fruit/nut


  VADIGRAN TROPICAL MIX papukaijoille sisältää paljon kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä. Erittäin laadukas ja monipuolinen siemen/pähkinä/hedelmä sisältö.

  Saatavilla eri pakkauskoissa, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...