Aineet ja Tekniikka makea vesi

72 tuote(tta)

 1. 6.5 BUFFER 160g

  6.5 BUFFER 160g

  18.50 €

  Ph:n vakauttamiseen 6.5 Ph

  Lue lisää...
 2. 8,3 Buffer 160g

 3. EHEIM Autofeeder

  EHEIM Autofeeder

  55.00 €

  Toimii 2xAA paristoilla.

  Toiminta-aika rajattu, kunnes ruoka tai paristot loppuvat.

  1-4 ruokinta kertaa per päivä

  Ruokinta aukko säädettävissä.

  Toimii rakeilla tai hiutaleilla

  Lue lisää...
 4. EASY-LIFE Profito 500ml

  EASY-LIFE Profito 500ml


  15.90 €

  Monipuolinen peruslannoite kasviakvaarioihin. Lannoite sisältää mm. rautaa, kaliumia, mangaania ja monia muita hivenaineita kasvien kasvuun. Ei sisällä nitraattia eikä fosfaattia, turvallinen myös sukarapuakvaarioissa.

  Annostelu ja riittoisuus: 10 ml/100 litraa vettä kerran viikossa, 500ml riittää 5000l akvaarivettä.

  Lue lisää...
 5. EASY-LIFE EasyCarbo

  EASY-LIFE EasyCarbo


  10.90 €

  Nestemäinen hiililannoite, soveltuu käytettäväksi joko yksinään tai yhdessä CO2-lisäyksen kanssa parantamaan kasvien kasvua ja hyvinvointia. Sopii erityisesti pienten akvaarioiden ainoaksi hiililannoitteeksi. Ei sisällä nitraattia eikä fosfaattia.

  500 ml riittää 12500 - 50000 litraan vettä annostelusta riippuen. 

  Annostelu:
  Niukkakasvinen akvaario: 1 ml/100 litraa päivittäin
  Normaali määrä kasveja: 2 ml/100 litraa päivittäin
  Runsaskasvinen akvaario: 4 ml/100 litraa päivittäin
   

  Lue lisää...
 6. TETRA Aquasafe

  TETRA Aquasafe


  AquaSafe muuttaa vesijohtoveden kala- ja kasviystävälliseksi akvaariovedeksi. Ei vain akvaarion ensitäytön, vaan myös jokaisen osittaisen vedenvaihdon yhteydessä on tuore vesijohtovesi käsiteltävä Tetra AquaSafella. Tetra AquaSafe on kehitetty kansainvälisen juomavesitutkimuksen perusteella. Se sitoo raskasmetallit pysyvästi ja varmasti, neutraloi aggressiivisen kloorin ja suojaa kaloja ennen kaikkea limakalvoja ärsyttäviltä vaikutuksilta, esim. äkillisiltä akvaarion kemiallisten olosuhteiden muutoksilta.

  Tetra AquaSafe suojaa kalojen herkkiä kiduksia muodostamalla niiden ympärille orgaanisten kolloidien kerroksen. Tetra AquaSafen lisäetu: Sen erityinen koostumus tukee Tetra AquaPlant FloraPriden vaikutusta, Osittainen vedenvaihto ja Tetra AquaSafen avulla tapahtuva veden käsittely luovat akvaarioon hyvät vesiolosuhteet, joissa kalasi ja kasvisi viihtyvät.

  Lue lisää...
 7. TETRA Bactozym 10 kapselia bakteerijauhe

  TETRA Bactozym 10 kapselia bakteerijauhe

  9.50 €

  Bactozym Tetra Bactozym on Tetra-tutkimuksen uusi kehite. Kätevä gelatiinikapseli vaikuttaa puhtaasti biologisesti ja se vaikutus on kaksitahoinen. Ensiksi Tetra Bactozym lataa veden entsyymeillä ja edistää siten näkyvien jätteiden hajotusta. Veden kuormitus vähenee, veden laatu paranee - vesi tulee kristallin kirkkaaksi.

  Toiseksi Tetra Bactozym sisältää kasveista saatuja kolloideja. Nämä kolloidit peittävät suodatinmateriaalin ja kaikki muut bakteereiden kiinnitysalustaksi sopivat pinnat biokalvolla. Tämä luo ihanteellisen ravintoalustan bakteerikasvustojen kehittymiselle ja lisääntymiselle - nitriitin hajotus akvaariossa tehostuu merkittävästi. Entsyymitiivisteen ja bakteeriaktivoijan yhteisvaikutuksesta käynnistyy typpiyhdisteiden hajotus olennaisesti nopeammin. Vastaperustettuun akvaarioon voidaan tuoda ensimmäiset kalat jo 24 tunnin kuluttua, kun käytetään Tetra Bactozymiä.

  Lue lisää...
 8. SEACHEM Flourish Advance kasviravinne- ja hormonivalmiste

  SEACHEM Flourish Advance kasviravinne- ja hormonivalmiste


  SEACHEM Flourish Advance on luontainen ja luonnonmukainen kasvihormonien lähde istutetulle makean veden akvaariolle. Edeesauttaa kasvien versojen sekä juuristojen kasvua ja parantaa niiden vastustuskykyä. Aine on täysin myrkytön ja soveltuu kaikille akvaarion kaloille ja muille eläville organismeille.

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 9. SEACHEM Flourish Trace hivenaineravinne

  SEACHEM Flourish Trace hivenaineravinne


  SEACHEM Flourish Trace on luontainen hivenaineiden lähde istutetulle makean veden akvaariolle. 

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 10. SEACHEM Flourish Iron kasviravinne

  SEACHEM Flourish Iron kasviravinne


  SEACHEM Flourish Iron on rautaa sisältävä lisäravinne akvaariokasveille jossa rauta on kasveille helposti käytettävissä olevassa ferromuodossa. Ei sisällä typpeä eikä fosforia.

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 11. SEACHEM Flourish Potassium kasviravinne

  SEACHEM Flourish Potassium kasviravinne


  SEACHEM Flourish Potassium on kaliumia sisältävä lisäravinne akvaariokasveille, kalium on yksi kasvien käyttämistä makroravinteista. Ei sisällä typpeä eikä fosforia.

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 12. SEACHEM Flourish Nitrogen kasviravinne

  SEACHEM Flourish Nitrogen kasviravinne


  SEACHEM Flourish Nitrogen on typpeä sisältävä lisäravinne akvaariokasveille, typpi on yksi kasvien käyttämistä makroravinteista. Ei sisällä fosforia.

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 13. SEACHEM Flourish Phosphorus fosfaattiravinne

  SEACHEM Flourish Phosphorus fosfaattiravinne


  SEACHEM Flourish Phosphorus on fosforiravinne kaikille istutetuille akvaarioille.fosfori on yksi kasvien käyttämistä makroravinteista. Ei sisällä typpeä.

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 14. SEACHEM Flourish Glue

  SEACHEM Flourish Glue

  10.40 €

  Laadukas, myrkytön liima akvaariokasvien, levien ja sammalten nopeaan kiinnittämiseen alustaansa. Liima kiinnittyy sekunneissa, soveltuu käytettäväksi sekä veden pinnalla että veden alla.

  Lue lisää...
 15. SEACHEM Flourite Black Sand pohjaravinne

  SEACHEM Flourite Black Sand pohjaravinne


  Laadukas, luontainen pohjaravinne erityisesti kaikkiin istutettuihin makan veden istutettuihin akvaarioihin. Soveltuu käytettäväksi joko yksistään pohjahiekkana tai sekoitettuna muihin hiekkoihin. Hiekkaa ei ole kemiallisesti käsitelty eikä sitä tarvitse vaihtaa kuten perinteistä akvaariohiekkaa.

  Saatavilla kahta pakkauskokoa, valitse haluamasi valikosta!

  Lue lisää...
 16. OASE FishGuard ruokinta-automaatti

  OASE FishGuard ruokinta-automaatti

  39.90 €

  Digitaalisella näytöllä varustettu ruokinta-automaatti kaikkiin akvaariotyyppeihin ja terraarioihin. Selkeän näytön avulla on helppo ohjelmoida enintään 4 ruokintakertaan vuorokaudessa, jokaiseen ruokintaan voi ohjelmoida enintään 3 ruoka-annosta. Soveltuu erityisesti suuriin akvaarioihin joissa on paljon kaloja.

  Automaatti on paristokäyttöinen, virtalähde ja kiinnitys-klipsit on mahdollista tilata erikseen.

  Lue lisää...
 17. OASE FishGuard kiinnitysmekanismi

  OASE FishGuard kiinnitysmekanismi

  7.90 €

  Kiinnitysmekanismi OASE FishGuard ruokinta-automaattiin. Soveltuu kiinnitykseen akvaarion tai terraarion reunaan.

  Lue lisää...
 18. OASE HeatUp 25

  OASE HeatUp 25

  19.90 €

  Erityisesti nanoakvaarioiden tarpeisiin suunniteltu, pienikokoinen lämmitin. Lämmittimen teho 25W, mitat halkaisija 23mm x korkeus 205mm.

  Lue lisää...
 19. OASE HeatUp 50

  OASE HeatUp 50

  20.90 €

  Erityisesti nanoakvaarioiden tarpeisiin suunniteltu, pienikokoinen lämmitin. Lämmittimen teho 50W, mitat halkaisija 23mm x korkeus 205mm.

  Lue lisää...
 20. OASE HeatUp 75

  OASE HeatUp 75

  20.90 €

  Erityisesti nanoakvaarioiden tarpeisiin suunniteltu, pienikokoinen lämmitin. Lämmittimen teho 75W, mitat halkaisija 23mm x korkeus 245mm.

  Lue lisää...
 21. OASE HeatUp 100

  OASE HeatUp 100

  23.90 €

  Erityisesti pienten akvaarioiden tarpeisiin suunniteltu, pienikokoinen lämmitin. Lämmittimen teho 100W, mitat halkaisija 23mm x korkeus 245mm.

  Lue lisää...
 22. OASE HeatUp 150

  OASE HeatUp 150

  23.90 €

  Erityisesti pienten ja keskisuurten akvaarioiden tarpeisiin suunniteltu lämmitin. Lämmittimen teho 150W, mitat halkaisija 23mm x korkeus 315mm.

  Lue lisää...
 23. OASE HeatUp 200

  OASE HeatUp 200

  26.90 €

  Erityisesti suurten ja keskisuurten akvaarioiden tarpeisiin suunniteltu lämmitin. Lämmittimen teho 200W, mitat halkaisija 23mm x korkeus 315mm.

  Lue lisää...
 24. OASE HeatUp 250

  OASE HeatUp 250

  28.90 €

  Erityisesti suurten ja keskisuurten akvaarioiden tarpeisiin suunniteltu lämmitin. Lämmittimen teho 250W, mitat halkaisija 23mm x korkeus 370mm.

  Lue lisää...
 25. OASE HeatUp 300

  OASE HeatUp 300

  28.90 €

  Erityisesti suurten ja keskisuurten akvaarioiden tarpeisiin suunniteltu lämmitin. Lämmittimen teho 300W, mitat halkaisija 23mm x korkeus 370mm.

  Lue lisää...
 26. OASE HeatUp Basis 10W lämpökaapeli

  OASE HeatUp Basis 10W lämpökaapeli

  41.90 €

  Kaikille ja kaikenkokoisille akvaarioille ja akvaariotyypeille suunniteltu lämmityskaapeli. Asennetaan akvaarion pohjahiekan alle. Kiinnitys mukana tulevilla imukupeilla ja kiinnitysklipseillä.

  Kaapelin kokonaispituus 3.6 metriä, teho 10W. Lämpökaapelin tehoa on mahdollista säätää erikseen myytävän, elektronisen termostaatin avulla. Termostaatin löydät osoitteesta http://www.lemmikkiexpress.fi/tuote/akvaarioon/tekniikka-ja-tarvikkeet-makea-vesi/akvaariolammittimet/oase-heatcontrol-termostaatti

  Lue lisää...
 27. OASE HeatUp Basis 15W lämpökaapeli

  OASE HeatUp Basis 15W lämpökaapeli

  46.90 €

  Kaikille ja kaikenkokoisille akvaarioille ja akvaariotyypeille suunniteltu lämmityskaapeli. Asennetaan akvaarion pohjahiekan alle. Kiinnitys mukana tulevilla imukupeilla ja kiinnitysklipseillä.

  Kaapelin kokonaispituus 3.6 metriä, teho 15W. Lämpökaapelin tehoa on mahdollista säätää erikseen myytävän, elektronisen termostaatin avulla. Termostaatin löydät osoitteesta http://www.lemmikkiexpress.fi/tuote/akvaarioon/tekniikka-ja-tarvikkeet-makea-vesi/akvaariolammittimet/oase-heatcontrol-termostaatti

  Lue lisää...
 28. OASE HeatUp Basis 20W lämpökaapeli

  OASE HeatUp Basis 20W lämpökaapeli

  52.90 €

  Kaikille ja kaikenkokoisille akvaarioille ja akvaariotyypeille suunniteltu lämmityskaapeli. Asennetaan akvaarion pohjahiekan alle. Kiinnitys mukana tulevilla imukupeilla ja kiinnitysklipseillä.

  Kaapelin kokonaispituus 3.6 metriä, teho 20W. Lämpökaapelin tehoa on mahdollista säätää erikseen myytävän, elektronisen termostaatin avulla. Termostaatin löydät osoitteesta http://www.lemmikkiexpress.fi/tuote/akvaarioon/tekniikka-ja-tarvikkeet-makea-vesi/akvaariolammittimet/oase-heatcontrol-termostaatti

  Lue lisää...
 29. Oase HeatControl termostaatti

  Oase HeatControl termostaatti

  52.90 €

  OASE HeatUp lämmityskaapeleille tarkoitettu elektroninen termostaatti. Termostaatissa on helppokäyttöinen LED-näyttö jonka avulla tehonsäätö onnistuu ongelmitta.

  Lue lisää...
 30. EHEIM/JÄGER Thermocontrol akvaariolämmittimet 25W - 300W

  EHEIM/JÄGER Thermocontrol akvaariolämmittimet 25W - 300W


  Tekniset tiedot:

  • lämpötila voidaan säätää välille 18° -34°C 
  • lämpötilan voi helposti uudelleen kalibroida 
  • lämpötilan säädön tarkkuus +/- 0.5° C 
  • lämmityksen merkkivalo 
  • soveltuu niin makean- kuin merivedenakvaarioihin 
  • Schott DURAN, särkymätön erikoislasi - kestää mm. lämpötilan äkillisen muutoksen 
  • kuivakäyttösuoja 
  • täysin upotettava 
  • johdon pituus n. 170 cm 
  • takuu 3 vuotta
  Lue lisää...
 31. JÄGER/EHEIM imukuppi lämmittimeen 4 kpl

  JÄGER/EHEIM imukuppi lämmittimeen 4 kpl

  4.50 €

  Imukupit kaikkiin Eheim JÄGER lämmittimiin.

  Lue lisää...
 32. JÄGER lämmittimen pidike ja imukupit 2 kpl

  JÄGER lämmittimen pidike ja imukupit 2 kpl

  3.50 €

  Imukupit ja pidike, yhteensopivat kaikkien Eheim JÄGER mallien kanssa.

  Lue lisää...
 33. OASE ilmapumppu OxyMax 100

  OASE ilmapumppu OxyMax 100

  31.50 €

  Laadukas, pieniin akvaarioihin tarkoitettu OASE ilmapumppu. Soveltuu sekä makeanveden että merivesi käyttöön. Pumppausteho 100 L / tunti. Mukana 2m ilmaletkua

  Tarvittaessa voit tilata kauttamme lisää letkua hintaan 2€ / metri, tuote löytyy osoitteesta http://www.lemmikkiexpress.fi/tuote/akvaarioon/tekniikka-ja-tarvikkeet-makea-vesi/ilmapumput/ilmaletku-46-varitonmetri.

  Lue lisää...
 34. OASE ilmapumppu OxyMax 200

  OASE ilmapumppu OxyMax 200

  36.90 €

  Laadukas, pieniin ja keskisuuriin akvaarioihin tarkoitettu OASE ilmapumppu. Soveltuu sekä makeanveden että merivesi käyttöön. Pumppausteho 200 L / tunti. Mukana 2m ilmaletkua

  Tarvittaessa voit tilata kauttamme lisää letkua hintaan 2€ / metri, tuote löytyy osoitteesta http://www.lemmikkiexpress.fi/tuote/akvaarioon/tekniikka-ja-tarvikkeet-makea-vesi/ilmapumput/ilmaletku-46-varitonmetri.

  Lue lisää...
 35. OASE ilmapumppu OxyMax 400

  OASE ilmapumppu OxyMax 400

  42.90 €

  Laadukas, suuriin ja keskisuuriin akvaarioihin tarkoitettu OASE ilmapumppu. Soveltuu sekä makeanveden että merivesi käyttöön. Pumppausteho 360 L / tunti. Mukana 2m ilmaletkua

  Tarvittaessa voit tilata kauttamme lisää letkua hintaan 2€ / metri, tuote löytyy osoitteesta http://www.lemmikkiexpress.fi/tuote/akvaarioon/tekniikka-ja-tarvikkeet-makea-vesi/ilmapumput/ilmaletku-46-varitonmetri.

  Lue lisää...
 36. EHEIM 100 (3701) ilmapumppu 100 l/h

  EHEIM 100 (3701) ilmapumppu 100 l/h

  29.90 €

  Pumpun teho 100 l/h, teho 3,5W. Äänetön käynti, ilman tulo ja kuplien koko voidaan säädellä uudella Eheim suuttimella. Kaikki yhdessä pakkauksessa, mukana säädettävä suutin ja letku.

  Lue lisää...
 37. EHEIM 200 (3702) ilmapumppu 200 l/h

  EHEIM 200 (3702) ilmapumppu 200 l/h

  34.90 €

  Ilmapumppu kahdella ulostulolla. Pumpussa erikseen säädettävä ilmantulo, pumppausteho 50 - 200 l/h, teho 3,5W. Äänetön käynti, ilman tulo ja kuplien koko voidaan säädellä uudella Eheim suuttimella. Kaikki yhdessä pakkauksessa, mukana säädettävä suutin ja letku.

  Lue lisää...
 38. EHEIM 400 (3704) ilmapumppu 400 l/h

  EHEIM 400 (3704) ilmapumppu 400 l/h

  42.90 €

  Ilmapumppu kahdella ulostulolla. Pumpussa erikseen säädettävä ilmantulo, pumppausteho 50 - 400 l/h (2 x 200 l/h). Äänetön käynti, ilman tulo ja kuplien koko voidaan säädellä uudella Eheim suuttimella. Kaikki yhdessä pakkauksessa, mukana säädettävä suutin ja letku.

  Lue lisää...
 39. EHEIM säädettävä suutin+imukuppi

  EHEIM säädettävä suutin+imukuppi

  5.60 €

  Säädettävä suutin ja imukuppi kaikkiin EHEIM ilmapumppuihin. Suuttimen avulla voidaan säätää ilman tuloa sekä kuplien kokoa.

  Lue lisää...
 40. ILMAPUMPPU MOUSE M-101, n. 50 l/h

  ILMAPUMPPU MOUSE M-101, n. 50 l/h

  12.90 €

  Hiljainen ilmapumppu, 1.2 W 50L/h

  Lue lisää...
 41. ILMAPUMPPU MOUSE M-102, n. 100 l/h

  ILMAPUMPPU MOUSE M-102, n. 100 l/h

  17.90 €

  Hiljainen ilmapumppu, 2.3 W 100 l/h

   

   

  Lue lisää...
 42. ILMAPUMPPU MOUSE M-106, n. 240 l/h

  ILMAPUMPPU MOUSE M-106, n. 240 l/h

  25.90 €

  Tehokas ilmapumppu, 3.6 w

  2-ulostuloa (2 x 120 l/h)

  Lue lisää...
 43. T-kappale

  T-kappale

  1.50 €

  Haaroituskappale ilmaletkuihin.

  Lue lisää...
 44. Takaiskuventtiili

  Takaiskuventtiili

  2.30 €

  Ilmeletkuihin liitettävä takaiskuventtiili. Estää lapon muodostumisen.

  Lue lisää...
 45. OASE sisäsuodatin BioPlus 50

  OASE sisäsuodatin BioPlus 50

  31.50 €

  Laadukas sisäsuodatin erityisesti nanoakvaarioihin, suositellaan alle 50L akvaarioihin. Suodattimen mukana kaikki tarvittava asennukseen ja käyttöön.

  Suodattimen teho 5W, virtaus 300 litraa / tunti.

  Lue lisää...
 46. OASE sisäsuodatin BioPlus 100

  OASE sisäsuodatin BioPlus 100

  41.90 €

  Laadukas sisäsuodatin erityisesti pieniin ja nanoakvaarioihin, suositellaan alle 100L akvaarioihin. Suodattimen mukana kaikki tarvittava asennukseen ja käyttöön.

  Suodattimen teho 6W, virtaus 500 litraa / tunti.

  Lue lisää...
 47. OASE sisäsuodatin BioPlus 200

  OASE sisäsuodatin BioPlus 200

  52.90 €

  Laadukas sisäsuodatin erityisesti pieniin ja nanoakvaarioihin, suositellaan alle 100L akvaarioihin. Suodattimen mukana kaikki tarvittava asennukseen ja käyttöön.

  Suodattimen teho 7W, virtaus 650 litraa / tunti.

  Lue lisää...
 48. OASE sisäsuodatin BioPlus Thermo 50

  OASE sisäsuodatin BioPlus Thermo 50

  46.90 €

  Laadukas sisäsuodatin erityisesti pieniin ja nanoakvaarioihin, suositellaan alle 50L akvaarioihin. Tämä nerokas suodatin yhdistää lämmittimen ja suodattimen parhaat ominaisuudet. Suodattimen mukana kaikki tarvittava asennukseen ja käyttöön.

  Suodattimen teho 5W ja lämmittimen teho 50W, virtaus 300 litraa / tunti.

  Lue lisää...
 49. OASE sisäsuodatin BioPlus Thermo 100

  OASE sisäsuodatin BioPlus Thermo 100

  60.90 €

  Laadukas sisäsuodatin erityisesti pieniin ja nanoakvaarioihin, suositellaan alle 100L akvaarioihin. Tämä nerokas suodatin yhdistää lämmittimen ja suodattimen parhaat ominaisuudet. Suodattimen mukana kaikki tarvittava asennukseen ja käyttöön.

  Suodattimen teho 6W ja lämmittimen teho 100W, virtaus 500 litraa / tunti.

  Lue lisää...
 50. OASE sisäsuodatin BioPlus Thermo 200

  OASE sisäsuodatin BioPlus Thermo 200

  72.90 €

  Laadukas sisäsuodatin pieniin ja keskiuuriin, suositellaan alle 200L akvaarioihin. Tämä nerokas suodatin yhdistää lämmittimen ja suodattimen parhaat ominaisuudet. Suodattimen mukana kaikki tarvittava asennukseen ja käyttöön.

  Suodattimen teho 7W ja lämmittimen teho 200W, virtaus 650 litraa / tunti.

  Lue lisää...
 51. OASE sisäsuodatin BioCompact 25

  OASE sisäsuodatin BioCompact 25

  23.90 €

  Laadukas sisäsuodatin alle 25L nanoakvaarioihin. Suodattimen mukana kaikki tarvittava asennukseen ja käyttöön.

  Suodattimen mitat 50 x 51 x 116mm ja teho 5W, virtaus 240 litraa / tunti.

  Lue lisää...
 52. OASE sisäsuodatin BioCompact 50

  OASE sisäsuodatin BioCompact 50

  26.90 €

  Laadukas sisäsuodatin alle 50L nanoakvaarioihin. Suodattimen mukana kaikki tarvittava asennukseen ja käyttöön.

  Suodattimen mitat 85 x 51 x 116mm ja teho 5W, virtaus 240 litraa / tunti.

  Lue lisää...
 53. OASE ulkosuodatin FiltoSmart 60

  OASE ulkosuodatin FiltoSmart 60

  57.90 €

  Laadukas, nanoakvaarioihin suunniteltu pienikokoinen ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle.

  Kiinnitys altaan reunaan tai kaapistoon. Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 54. OASE ulkosuodatin FiltoSmart 100

  OASE ulkosuodatin FiltoSmart 100

  95.90 €

  Laadukas, pieniin ja nanoakvaarioihin suunniteltu pienikokoinen ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle. Altaan suosituskoko alle 100 litraa.

  Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 55. OASE ulkosuodatin FiltoSmart 200

  OASE ulkosuodatin FiltoSmart 200

  105.90 €

  Laadukas, pieniin ja keskisuuriin akvaarioihin suunniteltu ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle. Altaan suosituskoko alle 200 litraa.

  Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 56. OASE ulkosuodatin FiltoSmart 300

  OASE ulkosuodatin FiltoSmart 300

  115.90 €

  Laadukas, pieniin ja keskisuuriin akvaarioihin suunniteltu ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle. Altaan suosituskoko alle 300 litraa.

  Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 57. OASE ulkosuodatin FiltoSmart Thermo 100

  OASE ulkosuodatin FiltoSmart Thermo 100

  123.90 €

  Laadukas, pieniin ja nanoakvaarioihin suunniteltu pienikokoinen ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle. Sisäänrakennetun lämmittimen avulla myös erillisen lämmittimen tarve vähenee. Altaan suosituskoko alle 100 litraa.

  Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 58. OASE ulkosuodatin FiltoSmart Thermo 200

  OASE ulkosuodatin FiltoSmart Thermo 200

  135.90 €

  Laadukas, pieniin ja keskisuuriin akvaarioihin suunniteltu ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle.  Sisäänrakennetun lämmittimen avulla myös erillisen lämmittimen tarve vähenee. Altaan suosituskoko alle 200 litraa.

  Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 59. OASE ulkosuodatin FiltoSmart Thermo 300

  OASE ulkosuodatin FiltoSmart Thermo 300

  152.90 €
  Energiatehokas ja hiljainen. Mekaaninen ja biologinen suodatus. Vakaa irrotettava pohja. Lue lisää...
 60. OASE ulkosuodatin BioMaster 250

  OASE ulkosuodatin BioMaster 250

  186.90 €

  Laadukas, pieniin ja keskisuuriin akvaarioihin suunniteltu ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle. Helppo asentaa ja puhdistaa, suodatin sopii sekä makeanveden että merivesikäyttöön. Altaan suosituskoko alle 250 litraa.

  Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 61. OASE ulkosuodatin BioMaster 350

  OASE ulkosuodatin BioMaster 350

  197.90 €

  Laadukas, pieniin ja keskisuuriin akvaarioihin suunniteltu ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle. Helppo asentaa ja puhdistaa, suodatin sopii sekä makeanveden että merivesikäyttöön. Altaan suosituskoko alle 350 litraa.

  Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 62. OASE ulkosuodatin BioMaster 600

  OASE ulkosuodatin BioMaster 600

  264.90 €

  Laadukas, suuriin ja keskisuuriin akvaarioihin suunniteltu ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle. Helppo asentaa ja puhdistaa, suodatin sopii sekä makeanveden että merivesikäyttöön. Altaan suosituskoko alle 600 litraa.

  Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 63. OASE ulkosuodatin BioMaster 850

  OASE ulkosuodatin BioMaster 850

  299.00 €
  Energiatehokas ja hiljainen suodatin suuriin akvaarioihin. Helposti puhdistettava: esisuodatin on helppo nostaa ja huuhdella. Erinomainen suodatus: Hienojakoinen esisuodatus, mekaaninen ja biologinen suodatus. Myös HeatUp lämmitin voidaan asentaa jälkikäteen. Massat, letkut ym. mukana Lue lisää...
 64. OASE ulkosuodatin BioMaster Thermo 250

  OASE ulkosuodatin BioMaster Thermo 250

  195.90 €

  Laadukas, pieniin ja keskisuuriin akvaarioihin suunniteltu ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle. Suodattimen integroitu lämmitin vähentää erillisen lämmittimen tarvetta ja parantaa suodattimen biologista toimintaa. Helppo asentaa ja puhdistaa, suodatin sopii sekä makeanveden että merivesikäyttöön. Altaan suosituskoko alle 250 litraa.

  Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 65. OASE ulkosuodatin BioMaster Thermo 350

  OASE ulkosuodatin BioMaster Thermo 350

  227.90 €

  Laadukas, pieniin ja keskisuuriin akvaarioihin suunniteltu ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle. Suodattimen integroitu lämmitin vähentää' erillisen lämmittimen tarvetta ja parantaa suodattimen biologista toimintaa. Helppo asentaa ja puhdistaa, suodatin sopii sekä makeanveden että merivesikäyttöön. Altaan suosituskoko alle 350 litraa.

  Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 66. OASE ulkosuodatin BioMaster Thermo 600

  OASE ulkosuodatin BioMaster Thermo 600

  297.90 €

  Laadukas, suuriin ja keskisuuriin akvaarioihin suunniteltu ulkosuodatin, helpottaa akvaarion puhtaanapitoa ja säästää tilaa kun suodatinta ei tarvitse asentaa altaan sisälle. Suodattimen integroitu lämmitin vähentää' erillisen lämmittimen tarvetta ja parantaa suodattimen biologista toimintaa. Helppo asentaa ja puhdistaa, suodatin sopii sekä makeanveden että merivesikäyttöön. Altaan suosituskoko alle 600 litraa.

  Pakkaus sisältää letkut, suodatinmassat ja muun tarpeellisen.

  Lue lisää...
 67. OASE ulkosuodatin BioMaster Thermo 850

  OASE ulkosuodatin BioMaster Thermo 850

  335.90 €
  Energiatehokas ja hiljainen suodatin suuriin akvaarioihin. Helposti puhdistettava: esisuodatin on helppo nostaa ja huuhdella. Erinomainen suodatus: Hienojakoinen esisuodatus, mekaaninen ja biologinen suodatus. Myös HeatUp lämmitin voidaan asentaa jälkikäteen. Altaan suosituskoko alle 850L Massat ja letkut mukana Lue lisää...
 68. OASE BioMaster esisuodatus patruuna oranssi 30ppi 6kpl

 69. OASE BioMaster suodatuslevy oranssi 30ppi 1kpl

 70. OASE BioMaster suodatuslevy sininen 20ppi 1 kpl

 71. Mattosuodatinlevy 50x50x5cm

  Mattosuodatinlevy 50x50x5cm


  23.90 €

  Valittavana hieno tai karkea suodatuslevy, sopii moneen suodatustarkoitukseen ja rakenteluun.

   

  Lue lisää...
 72. Mattosuodatinlevy 50x50x10cm

  Mattosuodatinlevy 50x50x10cm


  39.90 €

  Mattosuodatinlevy suodatusmateriaaliksi ja rakenteluun.

  Valittavana hieno tai karkea suodatusmatto

  Lue lisää...