Veden ja kasvien hoito

14 tuote(tta)

 1. 6.5 BUFFER 160g

  6.5 BUFFER 160g

  18.50 €

  Ph:n vakauttamiseen 6.5 Ph

  Lue lisää...
 2. 8,3 Buffer 160g

 3. EASY-LIFE Profito 500ml

  EASY-LIFE Profito 500ml


  15.90 €

  Monipuolinen peruslannoite kasviakvaarioihin. Lannoite sisältää mm. rautaa, kaliumia, mangaania ja monia muita hivenaineita kasvien kasvuun. Ei sisällä nitraattia eikä fosfaattia, turvallinen myös sukarapuakvaarioissa.

  Annostelu ja riittoisuus: 10 ml/100 litraa vettä kerran viikossa, 500ml riittää 5000l akvaarivettä.

  Lue lisää...
 4. EASY-LIFE EasyCarbo

  EASY-LIFE EasyCarbo


  10.90 €

  Nestemäinen hiililannoite, soveltuu käytettäväksi joko yksinään tai yhdessä CO2-lisäyksen kanssa parantamaan kasvien kasvua ja hyvinvointia. Sopii erityisesti pienten akvaarioiden ainoaksi hiililannoitteeksi. Ei sisällä nitraattia eikä fosfaattia.

  500 ml riittää 12500 - 50000 litraan vettä annostelusta riippuen. 

  Annostelu:
  Niukkakasvinen akvaario: 1 ml/100 litraa päivittäin
  Normaali määrä kasveja: 2 ml/100 litraa päivittäin
  Runsaskasvinen akvaario: 4 ml/100 litraa päivittäin
   

  Lue lisää...
 5. TETRA Aquasafe

  TETRA Aquasafe


  AquaSafe muuttaa vesijohtoveden kala- ja kasviystävälliseksi akvaariovedeksi. Ei vain akvaarion ensitäytön, vaan myös jokaisen osittaisen vedenvaihdon yhteydessä on tuore vesijohtovesi käsiteltävä Tetra AquaSafella. Tetra AquaSafe on kehitetty kansainvälisen juomavesitutkimuksen perusteella. Se sitoo raskasmetallit pysyvästi ja varmasti, neutraloi aggressiivisen kloorin ja suojaa kaloja ennen kaikkea limakalvoja ärsyttäviltä vaikutuksilta, esim. äkillisiltä akvaarion kemiallisten olosuhteiden muutoksilta.

  Tetra AquaSafe suojaa kalojen herkkiä kiduksia muodostamalla niiden ympärille orgaanisten kolloidien kerroksen. Tetra AquaSafen lisäetu: Sen erityinen koostumus tukee Tetra AquaPlant FloraPriden vaikutusta, Osittainen vedenvaihto ja Tetra AquaSafen avulla tapahtuva veden käsittely luovat akvaarioon hyvät vesiolosuhteet, joissa kalasi ja kasvisi viihtyvät.

  Lue lisää...
 6. TETRA Bactozym 10 kapselia bakteerijauhe

  TETRA Bactozym 10 kapselia bakteerijauhe

  9.50 €

  Bactozym Tetra Bactozym on Tetra-tutkimuksen uusi kehite. Kätevä gelatiinikapseli vaikuttaa puhtaasti biologisesti ja se vaikutus on kaksitahoinen. Ensiksi Tetra Bactozym lataa veden entsyymeillä ja edistää siten näkyvien jätteiden hajotusta. Veden kuormitus vähenee, veden laatu paranee - vesi tulee kristallin kirkkaaksi.

  Toiseksi Tetra Bactozym sisältää kasveista saatuja kolloideja. Nämä kolloidit peittävät suodatinmateriaalin ja kaikki muut bakteereiden kiinnitysalustaksi sopivat pinnat biokalvolla. Tämä luo ihanteellisen ravintoalustan bakteerikasvustojen kehittymiselle ja lisääntymiselle - nitriitin hajotus akvaariossa tehostuu merkittävästi. Entsyymitiivisteen ja bakteeriaktivoijan yhteisvaikutuksesta käynnistyy typpiyhdisteiden hajotus olennaisesti nopeammin. Vastaperustettuun akvaarioon voidaan tuoda ensimmäiset kalat jo 24 tunnin kuluttua, kun käytetään Tetra Bactozymiä.

  Lue lisää...
 7. SEACHEM Flourish Advance kasviravinne- ja hormonivalmiste

  SEACHEM Flourish Advance kasviravinne- ja hormonivalmiste


  SEACHEM Flourish Advance on luontainen ja luonnonmukainen kasvihormonien lähde istutetulle makean veden akvaariolle. Edeesauttaa kasvien versojen sekä juuristojen kasvua ja parantaa niiden vastustuskykyä. Aine on täysin myrkytön ja soveltuu kaikille akvaarion kaloille ja muille eläville organismeille.

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 8. SEACHEM Flourish Trace hivenaineravinne

  SEACHEM Flourish Trace hivenaineravinne


  SEACHEM Flourish Trace on luontainen hivenaineiden lähde istutetulle makean veden akvaariolle. 

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 9. SEACHEM Flourish Iron kasviravinne

  SEACHEM Flourish Iron kasviravinne


  SEACHEM Flourish Iron on rautaa sisältävä lisäravinne akvaariokasveille jossa rauta on kasveille helposti käytettävissä olevassa ferromuodossa. Ei sisällä typpeä eikä fosforia.

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 10. SEACHEM Flourish Potassium kasviravinne

  SEACHEM Flourish Potassium kasviravinne


  SEACHEM Flourish Potassium on kaliumia sisältävä lisäravinne akvaariokasveille, kalium on yksi kasvien käyttämistä makroravinteista. Ei sisällä typpeä eikä fosforia.

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 11. SEACHEM Flourish Nitrogen kasviravinne

  SEACHEM Flourish Nitrogen kasviravinne


  SEACHEM Flourish Nitrogen on typpeä sisältävä lisäravinne akvaariokasveille, typpi on yksi kasvien käyttämistä makroravinteista. Ei sisällä fosforia.

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 12. SEACHEM Flourish Phosphorus fosfaattiravinne

  SEACHEM Flourish Phosphorus fosfaattiravinne


  SEACHEM Flourish Phosphorus on fosforiravinne kaikille istutetuille akvaarioille.fosfori on yksi kasvien käyttämistä makroravinteista. Ei sisällä typpeä.

  Saatavilla eri pakkauskokoja, valitse haluamasi valikosta.

  Lue lisää...
 13. SEACHEM Flourish Glue

  SEACHEM Flourish Glue

  10.40 €

  Laadukas, myrkytön liima akvaariokasvien, levien ja sammalten nopeaan kiinnittämiseen alustaansa. Liima kiinnittyy sekunneissa, soveltuu käytettäväksi sekä veden pinnalla että veden alla.

  Lue lisää...
 14. SEACHEM Flourite Black Sand pohjaravinne

  SEACHEM Flourite Black Sand pohjaravinne


  Laadukas, luontainen pohjaravinne erityisesti kaikkiin istutettuihin makan veden istutettuihin akvaarioihin. Soveltuu käytettäväksi joko yksistään pohjahiekkana tai sekoitettuna muihin hiekkoihin. Hiekkaa ei ole kemiallisesti käsitelty eikä sitä tarvitse vaihtaa kuten perinteistä akvaariohiekkaa.

  Saatavilla kahta pakkauskokoa, valitse haluamasi valikosta!

  Lue lisää...